+30 2384091505

Το Irene’s Resort

βρίσκεται ακριβώς εκεί που χτυπά η καρδιά της φύσης

Το Irene’s Resort βρίσκεται ακριβώς εκεί που χτυπά η καρδιά της φύσης, τοποθεσία που από μόνη της αποτελεί ένα ιδιαίτερο προνόμιο για κάθε επισκέπτη, αφού απολαμβάνει ιδιαίτερες, μοναδικές στιγμές ηρεμίας και απόλαυσης μέσα σε μια θάλασσα από πράσινο!

Στην αρχή του χωριού της Αριδαίας, μόλις 3 χλμ. από τα φημισμένα Λουτρά Πόζαρ, η τοποθεσία του Irene’s Resort αποτελεί σημείο αναφοράς, καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από όλα τα αξιοθέατα της Αριδαίας -Λουτρά Πόζαρ, Φαράγγι Αριδαίας, Γαλάζια Νερά, Μαύρο δάσος και Αρκουδοσπηλιά, χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν- εύκολα προσβάσιμα για αξέχαστες διακοπές και απολαυστικούς περιπάτους κάθε στιγμή της ημέρας!

Αποστάσεις

  • Πλατεία Αριδαίας: 10 km
  • Λουτρά Πόζαρ Λουτρακίου: 3 km
  • Φαράγγι Λουτρακίου: 1 km
  • Χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκ Τσαλάν: 35 km
  • Καταρράκτες Έδεσσας: 35 km

Οδηγίες από Θεσσαλονίκη​

Οδηγώντας με το αυτοκίνητο από Θεσσαλονίκη προς το Λουτράκι Αριδαίας, σε απόσταση αναπνοής από το οποίο βρίσκεται το Irene’s Resort, απέχετε μόλις 100 χλμ. Η πρόσβαση γίνεται μέσω της Εγνατίας Εθνικής Οδού, στρίβετε στην έξοδο για Βέροια και συνεχίζετε με κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα-Αλεξάνδρεια. Ακολουθώντας την επαρχιακή οδό προς Γιαννιτσά, οδηγείτε στο δρόμο προς Έδεσσα-Σκύδρα-Αριδαία και ακολουθείτε την οδοσήμανση προς Λουτρά Αριδαίας (Λουτράκι Αριδαίας, ο τελευταίος οικισμός πριν την Λουτρόπολη).

Οδηγίες από Αθήνα

Αναχωρώντας οδικώς από Αθήνα και Νότια Ελλάδα προς Λουτράκι Αριδαίας, η πρόσβαση γίνεται μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης σε απόσταση 550 χλμ. Μετά την Κατερίνη, στρίβετε στην έξοδο για Βέροια, εισερχόμενοι έτσι στην Εγνατία Εθνική Οδό, από την οποία βγαίνετε μετά από λίγα χιλιόμετρα, ακολουθώντας την έξοδο προς Χαλκηδόνα-Αλεξάνδρεια. Απο εκεί, ακολουθώντας την επαρχιακή οδό προς Γιαννιτσά, οδηγείτε στο δρόμο προς Έδεσσα-Σκύδρα-Αριδαία. Λίγο πριν την Σκύδρα, ακολουθείτε την οδοσήμανση με κατεύθυνση τα Λουτρά Αριδαίας (Λουτράκι Αριδαίας, ο τελευταίος οικισμός πριν την Λουτρόπολη).

Η ανεπανάληπτη αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας στα δωμάτια και τις σουίτες μας αποτελούν για εμάς δέσμευση!

Τα

Δωμάτια μας

Relax ~ Refresh ~ Remember

Επικοινωνήστε

μαζί μας

Ας μιλήσουμε

Ας συναντηθούμε​

Λουτράκι Αριδαίας
Τ.Κ. 58400, Ν. Πέλλας
Ελλάδα

Ας μείνουμε σε επαφή​